code kurkku +IL GHIOTTONE code kurkku +IL GHIOTTONE

  • date : 
    2013/4/26
  • place : 
    グランフロント大阪
    Grand Front Osaka
  • client : 
    kurkku +IL GHIOTTONE
  • collaborator : 
    ALLEY design
  • thanks : 
    孫市
    Magoichi
  • SORA : 
    [ category ]
    ランドスケープ

    Landscape
    [ tags ]
    商業施設 ,定期的 ,植栽管理 ,植物提供 ,飲食店

    Shopping Mall ,Regularly ,Maintenance Managing-plants ,Supply ,Restaurant
  • description : 
    コンセプトは、『光と森のレストラン』。中に入ると森のような植栽の木々に囲まれ、まるで都会に
    いることを忘れるような開放感を演出。大阪では珍しい空間を作り出した。

    In this project Sora Botanical Garden produced an interior space for a restaurant under the concept of "Restaurant of Light and Forest." The restaurant was filled with plethora of plants that created a magical and refreshing atmosphere that lets one almost forget that they are in the middle of busy, urban Osaka.

%e2%ad%90%ef%b8%8e20130423-il-ghiottone-di-piu03

%e2%ad%90%ef%b8%8e20130423-il-ghiottone-di-piu02